Over ons

Sinds 2013 richt stichting LifeWireZ zich op jongeren (16+) en zijn/haar leefomgeving. Wij gaan relationeel te werk met de jongeren, zodat we de jongeren ook daadwerkelijk bereiken.

In plaats van te wachten tot de jongeren weer naar de kerk komen, zoeken wij hen op waar ze zijn en gaan een relatie met hen aan.  Daarnaast delen we de activiteiten zo in dat deze en op de beleving van de jongeren. Het team k>ent de jongerencultuur en durft jongeren verantwoordelijkheden te geven om zo weer met andere jongeren hun geloof &leven te delen.

Facebook

Klik op de button om naar de Facebook pagina van LifeWireZ te gaan.

Instagram

Klik op de button om de Instagram pagina van LifeWireZ te bezoeken.

Youtube

Klik op de button om naar het Youtube kanaal van LifeWireZ te gaan.

1540581208441456

Sinds de oprichting van stichting LifeWireZ wordt het bestuur gevormd door: Erik Dam (voorzitter) Rob van Loenen (penningmeester) en Patrick van Beelen (secretaris).

Het bestuur

De reden en de passie die ons drijft, vat ik samen met één woord: Misfit. Misfit betekent niet passen. Zo voel ik me in deze wereld en ik geloof dat veel jongeren zich hierin herkennen. Door alle onrecht in deze wereld hebben we vanbinnen het gevoel: dit is niet hoe de wereld bedoeld is.  

Als ik naar de wereld kijk denk ik: ‘dit is niet mijn thuis’. De enige wereld waar ik mij wel in voel passen, is de wereld waar Jezus het over heeft. Een wereld van vrede, liefde, genezing, troost en eeuwig leven. Dat is mijn thuis en daar pas ik wel! En dit ‘thuis’ wil ik de jongeren in gemeente de Bilt ook geven. 

LIFEWIREZ STAAT VOOR VRIENDSCHAP DIE LEVENS VERANDERT. WAAR JONGEREN GEVORMD WORDEN OM JEZUS TE VOLGEN EN ZO HET EVANGELIE (GOEDE NIEUWS) VERDER TE VERSPREIDEN

Sluit Menu